vrijdag 12 december 2014

Eindejaars Schrijfbezinning 2014

   
ZIN IN SCHRIJVEN 

 Eindejaars-schrijfbezinning 2014


             Alles blijft 
        Alles gaat voorbij
    Alles blijft voorbijgaan
         Jules Deelder
beste mensen,

Nu de goedheiligman weer het land uit is, maken we ons langzaam op voor de jaarswisseling. 
En voor mij groeit dan ook de wens en behoefte om naar binnen te keren en me in stilte te bezinnen op de oogst van het afgelopen jaar. 

Daarom wil ik ook dit jaar weer een schrijf-bezinningsreis aanbieden.
Voor ieder die het leuk en inspirerend vindt om al schrijvend terug te blikken en bezinnen op het afgelopen jaar.
Om te mijmeren en herkauwen.
Te reflecteren en verteren
Te overwegen en verwerken.
Stilstaan en mediteren. 

Voor wie vorig jaar al meegedaan heeft: de bezinningsreis zal grotendeels dezelfde zijn, met aanpassing van enkele opdrachten.  

Het aanbod heeft de vorm van een 15-daagse schrijfreis waarin ik 15 dagen lang elke dag een korte schrijfoefening rondstuur.
Dit zal gebeuren in de periode van 18 december t/m 1 januari 2015

> Elke ochtend ontvang je dan een (korte) schrijfoefening ter bezinning en inspiratie. 
> Doorlopend tot de 1e dag van het nieuwe jaar 2015. 
> 15 oefeningen om bij stil te staan, over te mijmeren, op te kauwen of je door te laten inspireren om al schrijvend terug te blikken op het afgelopen jaar, en te markeren dat een nieuw jaar begint
> De schrijfprikkels maak je voor jezelf, en ik geef bij elke opdracht een suggestie voor de lengte en tijd voor de opdracht. Het zullen meestal compacte, korte opdrachten zijn.
> We zullen niet met elkaar delen wat we geschreven hebben. Ik hoop echter dat we door dit samen te doen elkaar kunnen inspireren en bekrachtigen om ruimte te maken voor bezinning.

Deelname is gratis. En voor wie wil en het kan missen is een symbolische bijdrage van 15 euro welkom. Een deel van de opbrengst wil ik doneren aan het 'Life Education Centre' in Auroville, India, waar ze alfabetiseringscursussen geven aan de armste groepen uit de omliggende dorpen.

Je kunt je aanmelden voor deze eindejaars-schrijfbezinning via deze link.

Weet je andere mensen die misschien geïnteresseerd zijn mee te doen dan ben je meer dan welkom om deze mail door te sturen.  

Ik verheug me er op dit opnieuw met jullie samen te doen. Hoop dat we elkaar zo kunnen inspireren om ruimte te creëren voor bezinning en stilte in de laatste afsluitende weken van het jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten