Aanbod

VOORJAAR 2014
Ik struikel achter mijn eigen woorden aan
en dring langzaamaan door tot de kern

(Virginia Woolf)
AGENDA
Wandel je vraag


Schrijfwandeldag Wandel je vraag
zondag 23 februari

Wil je je een dag lang in alle stilte en rust focussen op een vraag of thema dat jou bezighoudt? Kom dan een dag lang schrijfwandelen in de Ooijpolder bij Nijmegen. Een dag lang al schrijvend en wandelend op pad met je eigen vraag. Met de natuur en je eigen wijsheid als gids. Laat je verrassen...


 

Luisteren naar je pen

Schrijfweekend Luisteren naar je pen
vrijdagavond 21 t/m zondag 23 mrt

Voor ieder die zich een weekend lang wil verbinden met zijn of haar pen. Aan de hand van heel diverse schrijfoefeningen oefenen we hoe je op een krachtige en verrassende wijze toegang kunt krijgen tot de verhalen die in jou leven, en de wijsheid die verwoord wil worden. 

 


Spelen met je leven(sverhaal)


Schrijfdag Spelen met je leven(sverhaal)
Dinsdag 1 april

Een dag voor ieder die 'het leven ziet als een spel, en er daarom zo serieus aan werkt'. Aan de hand van verrassende, speelse en lichte oefeningen gaan we al schrijvend meer in de diepte stilstaan bij jouw levensverhaal. En hoe je dit verhaal vanuit een verrassend perspectief opnieuw betekenis kunt geven, en zo nieuw elan en bezieling kunt wekken!

 

Schrijfcafé

4e dinsdag van de maand, 12 tot 14 uur,
in Café de Hemel Nijmegen

Zin om 2 uur lang in een informele setting met anderen te schrijven en delen rondom een specifek thema? Kom vrijblijvend kennismaken in het maandelijkse schrijfcafé.

 Weekend Schrijven in vrijheid
Aan de hand van eenvoudige structuren en schrijfvormen gaan we op zoek naar de verhalen die in jou leven. We oefenen om met volle open aandacht te zijn met alles wat er speelt in je leven en de wereld. En zo op lichte en bemoeiteloze wijze contact te maken met je eigen wijsheid. Laat je verrassen door je eigen pen!

Locatie: Han Fortmann Centrum, Groesbeekseweg 428

Informatie: 024-3775520

paulbeekers@zininschrijven.nl


Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn (actuele) aanbod, stuur dan een mail naar paulbeekers@zininschrijven.nl en je ontvangt de ZIN IN SCHRIJVEN-Nieuwsbrief.
Het juiste moment om te schrijven bestaat niet.
Als je vandaag geschreven hebt,
ben je vandaag een schrijver

(Julia Cameron)